Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Εταιρεία nageatools
Logo

NAGEA IKE

Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
Εμπόριο εργαλειών και μηχανημάτων
Λυσίππου 1 τ.κ. 26334 Πάτρα
ΑΦΜ: 801628689 Δ.Ο.Υ Γ΄Πατρών

Καλωσήρθατε στην nageatools.gr

  • Η εταιρεία Nagea Tools δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανημάτων και εργαλείων κήπου.
    Μηχανήματα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, επισήμως εγγυημένα και πιστοποιημένα , πάντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.
    Το ηλεκτρονικό κατάστημα nageatools.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Nagea.
  • Σε μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Nagea Tools όπως χορτοκοπτικά, αλυσοπρίονα, ψαλίδες κλαδέματος, κονταροπρίονα , σκαπτικά εργαλεία και ό,τι άλλο έχει σχέση με μηχανήματα, ανταλλακτικά και εργαλεία κήπου.
  • Το προσωπικό της Nagea Tools είναι απόλυτα εξειδικευμένο και πάντα πρόθυμο να σας ενημερώσει και να σας κατευθύνει στη σωστή αγορά που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.
  • Ο τρόπος αποστολής των προϊόντων μας πραγματοποιείται με οργανωμένο και επίσημο δίκτυο εταιρειών μεταφοράς προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο πιο χαμηλό κόστος και με ασφαλή τρόπο.

Είναι εξασφαλισμένο ότι η παραγγελία σας θα έρθει σε σας το ταχύτερο δυνατό και εις το ακέραιο, όπου κι αν βρίσκεστε, οπουδήποτε εντός Ελλάδος.Τα προϊόντα μας πριν έρθουν σε εσάς έχουν συσκευαστεί καταλλήλως έτσι ώστε να καταφθάσουν στα χέρια σας ακέραια και άθικτα.

  • Σας γνωστοποιούμε ότι η εταιρεία Nagea διαθέτει πλήρης τεχνική υποστήριξη καθώς και υπηρεσία αντικατάστασης ανταλλακτικών όσον αφορά τα μηχανήματα και εργαλεία κήπου.
  • Κύριο αντικείμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι το εμπόριο εργαλείων, γεωργικών ειδών, μηχανημάτων, αναλώσιμων αλλά και πολλών άλλων διαφόρων προϊόντων πάντοτε φροντίζοντας να ανανεώνει και να εμπλουτίζει συνεχώς τα προϊόντα της προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της αλλά και των εξελίξεων. Με αυτόν το τρόπο προσφέρει ουσιαστικά ένα one-stop shop που στόχο έχει την άρτια εξυπηρέτηση, την αναλυτική παρουσίαση και σύγκριση προϊόντων με ξεκάθαρα χαρακτηριστικά, την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για τον πελάτη.