ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Δικαίωμα υπαναχώρησης, σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε -για οποιονδήποτε λόγο ακόμη και αναίτια- ζητώντας αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, τα χρήματα καταβάλλονται με τον ίδιο τρόπο που κατετέθησαν.

Τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη εκτός της περιπτώσεως ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους της εταιρείας μας όπου η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών.

Για να κάνετε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης, υποχρεούστε να μας στείλετε ένα e-mail στο info@nageatools.gr με τον τίτλο “ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ” στο οποίο θα πρέπει να αναγράφονται:

  • Το όνομα και το επίθετό σας.
  • Η διεύθυνση και το τηλέφωνό σας.
  • Ο αριθμός της παραγγελίας σας.
  • Το ποσό, το προϊόν και η ημερομηνία αγοράς.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία.

Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία, παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους, καθώς και το είδος τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Για οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποστολής εσείς επιθυμείτε, είτε λόγω κόστους είτε λόγω χρόνου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο info@nageatools.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610 339 073 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας.

1. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Όσα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε θα γίνονται δεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα.

2. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος με κάποιο άλλο, χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής του νέου.

Nageatools, Λυσίππου 1 T.K. 26334 Πάτρα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΑΛΛΑΓΗ

Για να αλλάξετε κάποιο προϊόν με ένα άλλο, αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή του. Αναλαμβάνετε το κόστος της παράδοσης/παραλαβής εκτός και αν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Στην τελευταία περίπτωση θα πρέπει να στείλετε το προϊόν πίσω με τη διαδικασία που αναφέρεται πιο πάνω, να εξετάσουμε το προϊόν και αν κρίνουμε ότι είναι όντως ελαττωματικό, τότε προχωράμε στην αντικατάσταση του άμεσα και σας επιστρέφουμε τα χρήματα για την αποστολή.

Η διαδικασία για την αντικατάσταση είναι:

Υποχρεούστε να μας στείλετε ένα e-mail στο info@nageatools.gr με τον τίτλο “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” στο οποίο θα πρέπει να αναγράφονται:

  • Το όνομα και το επίθετό σας.
  • Η διεύθυνση και το τηλέφωνό σας.
  • Ο αριθμός της παραγγελίας σας.
  • Το ποσό, το προϊόν και η ημερομηνία αγοράς.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να παραλάβουμε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Το προϊόν δε θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, παραβιαστεί ή χαλάσει έπειτα από δική σας παρέμβαση. Η συσκευασία του θα πρέπει να είναι άρτια, να μην έχουν αφαιρεθεί ειδικές σημάνσεις και να μην είναι σκισμένη. Θα πρέπει να έχει συμπεριληφθεί η απόδειξη αγοράς.

Αφού παραλάβουμε, εξετάσουμε το προϊόν και δούμε ότι όλα είναι σύμφωνα με όσα αναφέρονται πιο πάνω, τότε θα προβούμε άμεσα σε αντικατάσταση των προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση διαφοράς μετά την αντικατάσταση γίνεται με κατάθεση στον λογαριασμό που θα μας έχετε δώσει στο προαναφερθέν e-mail.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail στο info@nageatools.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 2610339073 και εμείς θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας. Η ακύρωση θα γίνει μόνο αν δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν όλα όσα έχουν με το δικαίωμα υπαναχώρησης.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εκτός από τα παραπάνω δικαιώματα, ο αγοραστής, σε περίπτωση προϊόντος που έχει ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας, έχει και όλα τα δικαιώματα από τις υπάρχουσες διατάξεις και νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης και προστασίας του καταναλωτή.