Γιατί να Επιλέξετε Ψαλίδι Κλαδέματος Μπαταρίας

Όπως σε όλα, έτσι και στα ψαλίδια κλαδέματος υπάρχει εξέλιξη με το πέρασμα του χρόνου. Η μετάβαση από το απλό χειροκίνητο ψαλίδι κλαδέματος είναι το ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας. Στην αγορά πλέον κυκλοφορούν πολλά, ικανά να σας λύσουν τα χέρια στο κλάδεμα!

Το ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας, είναι ένα κοπτικό εργαλείο με μεγαλύτερη ισχύ από το απλό χειροκίνητο. Κόβει κλαδιά δέντρων, κλαδεύει θάμνους, φυτά και ό,τι χρειάζεται κλάδεμα, αποτελεσματικά! Είναι πολύ πιο εύκολο στον χειρισμό, καθώς και δεν καταπονεί το χέρι, αφού λειτουργεί με το πάτημα της σκανδάλης.

Στο παρόν άρθρο, σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επενδύσετε σε ένα ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας, αλλά και το πώς να το χρησιμοποιήσετε!

Ψαλίδι Κλαδέματος Επαναφορτιζόμενο 21V με 2 Μπαταρίες

Ψαλίδι Κλαδέματος Μπαταρίας: Πλεονεκτήματα

Υπάρχει μια σειρά από πλεονεκτήματα και πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να αγοράσετε ένα ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας.

Λιγότερος χρόνος και κόπος

Βγάλτε από το μυαλό σας την παραδοσιακή χειροκίνητη ψαλίδα που βάζατε δύναμη για να κόψετε ένα κλαδί. Με το ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας, με το πάτημα της σκανδάλης, κόβετε εύκολα και χωρίς κόπο τα κλαδιά που θέλετε. Παράλληλα, εξοικονομείτε και χρόνο, καθώς αυτό θα κόβει αμέσως τα κλαδιά. Έτσι, ουσιαστικά, μειώνετε τον χρόνο κλαδέματος τουλάχιστον στο μισό!

Επαγγελματικό κόψιμο

Το ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας έχει ακριβή γωνία κοπής. Έτσι, μπορείτε να κλαδέψετε με μεγάλη ακρίβεια τα δέντρα και τα φυτά σας.
Επιπλέον, με το αυτόματο κόψιμο, αποφεύγετε και τον τραυματισμό του φυτού σας, σε αντίθεση με τον χειροκίνητο τρόπο που ήθελε επαναλαμβανόμενες προσπάθειες για κοπή.

Προστατεύει το χέρι σας

Από την πίεση και τη συνεχή προσπάθεια για το κόψιμο των κλαδιών, ειδικά σε περιπτώσεις πολλών φυτών ή δέντρων, πολλοί υπέφεραν από τενοντίτιδα. Επειδή είναι επίπονο για το χέρι, όταν συμβαίνει αυτό, σας αναγκάζει να σταματήσετε στη μέση τη δουλειά. Έτσι, με το ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας ούτε θα υποφέρετε από πόνους και ούτε θα αφήνετε στη μέση τη δουλειά σας.

Πως να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας

Γενικά δεν διαφέρει, ως προς τη χρήση, σημαντικά από το απλό ψαλίδι κλαδέματος. Απλώς υπάρχουν βασικά σημεία τα οποία πρέπει να προσέξετε για τη σωστή χρήση του.

Ασχοληθείτε με τη συντήρησή του

Για αποτελεσματική δουλειά, το ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας πρέπει να είναι καθαρό και λαδωμένο με το απαραίτητο λιπαντικό.
Ειδικά το λάδωμά του δεν πρέπει να το παραμελείτε για να λειτουργούν καλά οι λεπίδες. Επίσης, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα κλαδέματος, με τροχιστικά εργαλεία, πρέπει να ακονίζετε τις λεπίδες.

Φορτίστε πλήρως τις μπαταρίες

Αυτονόητο, ίσως, αλλά σημαντικό. Ειδικά αν έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας, για να τον ολοκληρώσετε χωρίς διαλείμματα, πρέπει να είναι γεμάτες οι μπαταρίες. Έτσι, θα ολοκληρώσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τη δουλειά σας, χωρίς καμία καθυστέρηση. Καλύτερο είναι να προτιμήσετε ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας που διαθέτει μπαταρίες λιθίου, για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο.

Προστατέψτε τον εαυτό σας

Επίσης αυτονόητο, που πολλές φορές πολλοί το παραλείπουν. Επειδή σε κάθε δουλειά το πιο σημαντικό είναι η ασφάλειά σας, το ίδιο ισχύει και στο κλάδεμα. Για αυτό το λόγο, καλό είναι να έχετε πάντα τα απαραίτητα γάντια και προστατευτικά γυαλιά, που θα σας προστατέψουν από τραυματισμούς.

Ψαλίδι Κλαδέματος Μπαταρίας Nagea και ξενοιάσατε!

Για επαγγελματίες και ερασιτέχνες που θέλουν να ασχοληθούν με την περιποίηση του κήπου τους, έχουμε τη λύση! Στο κατάστημα Nagea Tools θα βρείτε ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας, άριστης ποιότητας, ιδανικό για κάθε εργασία κλαδέματος!
Επίσης, διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε για την προσωπική σας ασφάλεια σε κάθε εργασία. Στο φυσικό ή ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια γκάμα εργαλείων για το σπίτι και τον κήπο να επιλέξετε ό,τι χρειάζεστε. Εμείς, πάντα στη διάθεσή σας, θα σας δώσουμε τη λύση για κάθε σας ανάγκη!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.