Κλαδέψτε τα Δέντρα σας με Αλυσοπρίονο & Κονταροπρίονο Nagea Tools

Έχετε χωράφι ή εξοχικό και ψάχνετε τρόπο να κλαδέψετε τα δέντρα σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά; Η Nagea Tools σας δίνει τη λύση! Αλυσοπρίονα και κονταροπρίονα είναι ό,τι χρειάζεστε για αποτελεσματικό και ασφαλές κλάδεμα.

Ακόμα και αν δεν έχετε εμπειρία, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι εύκολα στη χρήση και με την απαραίτητη προσοχή, η δουλειά σας θα γίνει παιχνιδάκι! Ας δούμε, λοιπόν, τι δουλειά κάνει το κάθε ένα και τα χαρακτηριστικά του, για να κάνετε πιο εύκολα την επιλογή σας!

Αλυσοπρίονα μπαταρίας και βενζίνης

Το αλυσοπρίονο μπαταρίας, αλλά και το αλυσοπρίονο βενζίνης είναι μια εξαιρετική επιλογή για εύκολο και γρήγορο κλάδεμα.

Με μικρές διαφορές μεταξύ τους, και τα δυο είναι αποτελεσματικά για ερασιτεχνική αλλά και επαγγελματική χρήση.

Το αλυσοπρίονο μπαταρίας είναι πιο ελαφρύ, με αυτονομία στη μεταφορά του. Κάνει λιγότερο θόρυβο και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς λειτουργεί με μπαταρίες και δεν εκπέμπει ρύπους.

Είναι αποτελεσματικό και κάθε εργασία του. Ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για βαριές εργασίες, λόγω μικρότερης ισχύος.

Τι αλυσοπρίονο να επιλέξω

Σε αυτό, έρχεται ως αντίποδας το αλυσοπρίονο βενζίνης. Με τον ισχυρό του κινητήρα, μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά για κάθε είδους εργασίας. Είναι ιδανικό για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση, καθώς μπορεί εύκολα και χωρίς κόπο να κόψει μεγάλους κορμούς. Λειτουργεί με βενζίνη, κάτι που το κάνει παράλληλα και πιο βαρύ και λιγότερο φιλικό προς το περιβάλλον, λόγω εκπομπής ρύπων. Επίσης, κάνει περισσότερο θόρυβο σε σχέση με το αλυσοπρίονο μπαταρίας. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα σας λύσει τα χέρια.

Nagea Tools Κονταροπρίονο Βενζίνης

Κονταροπρίονα Βενζίνης

Το κονταροπρίνο είναι η άριστη επιλογή για ασφαλές κλάδεμα των ψηλότερων σημείων των δέντρων. Χάρη στο μακρύ του σωλήνα, μπορείτε να φτάσετε ψηλότερα κλαδιά χωρίς να χρησιμοποιήσετε σκάλα.

Έτσι, με αυτό και την σταθερή του κεφαλή, παραμένετε ασφαλείς και δεν κινδυνεύετε από πτώση, όσο κάνετε τη δουλειά σας.

Τόσο το κονταροπρίονο βενζίνης Nagea 25.4cc όσο και το κονταροπρίονο βενζίνης Nagea Plus 25.4cc, έχουν μεγάλη ισχύ και φέρνουν αποτελεσματικά σε πέρας κάθε δύσκολη κλαδευτική εργασία.

Χρησιμοποιήστε το σε κάθε απαιτητική ή και ερασιτεχνική εργασία σας και μείνετε έκπληκτοι από τα αποτελέσματα.

Ώρα για δουλειά!

Αφού είδατε τα χαρακτηριστικά τους αλλά και την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε είδους εργασία, ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα ιδανικά για εσάς. Για να παραμένετε ασφαλείς στις εργασίες σας, είναι σοφό να επιλέξετε το αλυσοπρίονο που καλύπτει τις ανάγκες σας, αλλά και το ιδανικό κονταροπρίονο για τα ψηλότερα σημεία.

Αν ακόμα σκέφτεστε ποιο αλυσοπρίονο ή κονταροπρίονο είναι κατάλληλο για εσάς, ελάτε μια βόλτα από το κατάστημά μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τη λύση. Επιπλέον, για να εξασφαλίσετε την μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας, καλό είναι να εφοδιαστείτε και με γάντια εργασίας και γυαλιά προστασίας, που θα βρείτε.

Μην το καθυστερείτε άλλο και επιλέξτε το καλύτερο αλυσοπρίονο και κονταροπρίονο. Ήρθε ώρα για δουλειά!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.