Βάψτε το Σπίτι σας με Πιστόλι Βαφής Μπαταρίας

Βάψτε το Σπίτι Σας

Το πιστόλι βαφής μπαταρίας είναι η πιο εργονομική επιλογή για γρήγορο και εύκολο βάψιμο. Αυτό που τo καθιστά πιο βολικό στη χρήση του είναι ότι δε χρειάζεται κάποιο καλώδιο για τη λειτουργία του. Επομένως, μπορείτε να βάφετε τοίχους και επιφάνειες με μεγάλη ευχέρεια κινήσεων.

Τα αποτελέσματα βαφής που προσφέρει ένα πιστόλι βαφής μπαταρίας υπερβαίνουν κάθε προσδοκία. Με ένα πέρασμα μπορείτε να πετύχετε επαγγελματικό βάψιμο, σε πολύ σύντομο χρόνο!

Αν θέλετε να βάψετε το σπίτι σας με πιστόλι βαφής μπαταρίας, η Nagea Tools είναι εδώ να σας δώσει συμβουλές για αποτελεσματικότερο βάψιμο! Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Συμβουλές βαψίματος με Πιστόλι Βαφής Μπαταρίας

Αφού πήρατε απόφαση να βάψετε το σπίτι σας με πιστόλι βαφής μπαταρίας, εμείς θα σας δώσουμε χρήσιμα tips για καλύτερα αποτελέσματα. Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις συμβουλές μας και θα μας θυμηθείτε!

Επιλογή χρωμάτων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ακριλικά, είτε πλαστικά, είτε και λαδομπογιές, ανάλογα την επιφάνεια βαψίματος.

Το μόνο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι πως, αν είναι παχύρευστα τα χρώματα, καλό είναι να τα αραιώσετε με διαλυτικό.

Καθαρισμός επιφανειών

Για ομοιόμορφο και λείο αποτέλεσμα βαφής, πριν ξεκινήσετε το βάψιμο καθαρίστε τις επιφάνειες. Τρίψτε με γυαλόχαρτο ή πλύντε με νερό και σαπούνι τις επιφάνειες που θέλουν καθαρισμό. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε σκιές κάτω από το χρώμα ακόμα «σπυράκια» από συσσωρευμένη σκόνη πάνω στην ακαθάριστη επιφάνεια.

Κάλυψη επιφανειών

Μιας που το πιστόλι βαφής δεν βάφει με την ακρίβεια του πινέλου, καλό είναι να καλύψετε όσες επιφάνειες δεν θέλετε να πέσει χρώμα.

Πάρτε, λοιπόν, νάιλον ή εφημερίδες για να καλύψετε το πάτωμα, έπιπλα και ό,τι άλλο δεν θέλετε να περάσει το χρώμα.

Μη ξεχάσετε να καλύψετε πρίζες και βίδες που υπάρχουν στον τοίχο. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε και σε εσάς.

Να φοράτε πάντα προστατευτική μάσκα για να μην εισπνέετε τα χρώματα, αλλά και γυαλιά προστασίας, για αποφυγή τραυματισμού των ματιών σας.

Κάλυψη Επιφανειών για Βάψιμο

Γέμισμα δοχείου

Αφού έχετε αραιώσει το χρώμα με διαλυτικό, ήρθε η ώρα να γεμίσετε το δοχείο που έχει το πιστόλι βαφής. Προτεινόμενο όριο γεμίσματος συνήθως είναι τα 2/3 του δοχείου. Έτσι, γεμίστε το δοχείο και είστε έτοιμοι να βάψετε. Προσοχή! Βάλτε το στην εσοχή με προσοχή για να μη σας πέσει κατά τη διάρκεια του βαψίματος.

Εξάσκηση στο βάψιμο

Αν είναι η πρώτη φορά που βάφετε με πιστόλι βαφής μπαταρίας, δε χρειάζεται άγχος. Είναι πολύ απλό! Απλώς πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, κάντε μια εξάσκηση μέχρι να συνηθίσει το χέρι σας το βάρος και τον τρόπο με τον οποίο σας βολεύει να το κινείτε. Καλύτερα την κίνηση να την κάνετε με το χέρι και όχι με τον καρπό, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα ψεκασμού. Φυσικά να κρατάτε απόσταση περίπου 200-250mm.

Ώρα για βάψιμο

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το βάψιμο. Μπορείτε να ψεκάζετε με το πιστόλι βαφής ή οριζόντια ή από πάνω προς τα κάτω για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τέλος, φροντίστε να μη μένετε για πολύ στο ίδιο σημείο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει δάκρυ η βαφή και να χαλάσει το αποτέλεσμα.

Καθαρισμός πιστολιού

Μόλις τελειώσετε το βάψιμο πρέπει αμέσως να φροντίσετε για τον καθαρισμό του. Για να είναι αποτελεσματικό το πιστόλι βαφής σε κάθε εργασία βαψίματος, πρέπει το μπεκ και το δοχείο να είναι καθαρά. Πλύντε το καλά και αποφύγετε να το αφήσετε με διαλυτικές ουσίες που μπορούν να καταστρέψουν το εργαλείο.

Πιστόλι Βαφής Μπαταρίας Nagea Tools

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές είσαστε έτοιμοι να βάψετε επαγγελματικά τους τοίχους του σπιτιού και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Για τέλεια αποτελέσματα βαφής, το πιστόλι βαφής μπαταρίας της Nagea Tools είναι η καλύτερη επιλογή. Με τα άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τη μπαταρία υψηλής αντοχής θα κάνετε επαγγελματικό βάψιμο.

Επισκεφτείτε το κατάστημα ή το e-shop μας για να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά του, αλλά και για να βρείτε ό,τι άλλο χρειάζεστε σε εργαλεία. Η έμπειρη ομάδα μας στο χώρο των εργαλείων θα σας εξυπηρετήσει ευχάριστα και θα λύσει κάθε σας απορία αμέσως.

Βάψτε με το Πιστόλι Βαφής Μπαταρίας
Δείτε Τιμές
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.