Ψαλίδες Κλαδέματος από την Nagea Tools

Είτε έχετε φυτά στο σπίτι είτε έξω στον κήπο, όλα θέλουν κατά καιρούς την περιποίησή τους. Για αυτό, ανάλογα με το τι φυτά έχετε, πρέπει να έχετε και τις αντίστοιχες ψαλίδες κλαδέματος!

Για τη διευκόλυνσή σας, στο παρόν άρθρο, η NageaTools σας παρέχει τις καλύτερες προτάσεις και συμβουλές στο τι ψαλίδες κλαδέματος να επιλέξετε. Έτσι, όταν έρθει η ώρα για κλάδεμα, θα είστε έτοιμοι να το κάνετε γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Ψαλίδες κλαδέματος

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες ψαλίδες κλαδέματος που κάθε σπίτι πρέπει να έχει, ανάλογα τα φυτά του. Ας τα δούμε, λοιπόν, μαζί όλα ένα-ένα!

1. Ψαλίδι μπορντούρας βενζίνης

Το ψαλίδι μπορντούρας βενζίνης ίσως είναι και το πιο δυνατό και αποτελεσματικό από όλες τις ψαλίδες κλαδέματος. Είναι ιδανικό αν έχετε κήπο με πολλά δέντρα. Κλαδεύει πολύ εύκολα και γρήγορα κλαδιά με τις δυνατές του λεπίδες, ενώ είναι η καλύτερη επιλογή για κλάδεμα θαμνοφραχτών!

Η μεγάλη του ισχύς και οι δυνατές του λεπίδες, προσφέρουν φανταστικό και ίσιο κόψιμο. Έτσι, θα έχετε περιποιημένα τα δέντρα σας και τον θαμνοφράχτη σας τριμαρισμένο, χωρίς άνισα κοψίματα!

Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες, παίρνοντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

2. Κλαδευτικό μπορντούρας μπαταρίας

Εκτός από το ψαλίδι μπορντούρας βενζίνης, στις ψαλίδες κλαδέματος συμπεριλαμβάνεται και το κλαδευτικό μπορντούρας μπαταρίας. Η χρήση του είναι παρόμοια με του μπορντουροψάλιδου βενζίνης, απλώς διαφέρουν σε μερικά σημεία.

Είναι πιο ελαφρύ και άρα πιο εύκολο στη χρήση. Είναι κατάλληλο για κλάδεμα δέντρων και περιποίηση θαμνοφραχτών. Έχει πολύ καλές επιδόσεις, απλώς δεν φτάνει σε ισχύ τις επιδόσεις του μπορντουροψάλιδου βενζίνης. Είναι, ωστόσο, εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που θέλουν να περιποιηθούν τον κήπο τους.

Έτσι, είτε έχετε εμπειρία στο κλάδεμα είτε όχι, δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου!

3. Ψαλίδι κλαδέματος επαναφορτιζόμενο

Το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι κλαδέματος αποτελεί την εξέλιξη της παραδοσιακής χειροκίνητης ψαλίδας κλαδέματος. Με τις νέες τεχνολογίες τους, οι ψαλίδες κλαδέματος έχουν λύσει τα χέρια όλων όσων λατρεύουν την κηπουρική!

Για αυτό το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι κλαδέματος αποτελεί την επιλογή που ήρθε για να μείνει. Είναι ιδανικό να κλαδέψει μικρά έως και μεσαία κλαδιά, με το πάτημα της σκανδάλης.

Αν έχετε δεντράκια και δενδρύλλια, τότε το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι κλαδέματος δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σας!

Ψαλίδι Κλαδέματος Επαναφορτιζόμενο Nagea
Σετ Mini Αλυσοπρίονο Μπαταρίας και Ψαλίδα Κλαδέματος

4. Σετ Mini Αλυσοπρίονο Μπαταρίας και Ψαλίδα Κλαδέματος

Για όσους έχουν στο σπίτι τους δέντρα που δεν φτάνουν μόνο οι απλές ψαλίδες κλαδέματος για το κλάδεμά τους, υπάρχει λύση! Το σετ mini αλυσοπρίονο μπαταρίας και ψαλίδα κλαδέματος, θα σας λύσει τα χέρια.

Είναι μικρά αλλά αποτελεσματικά στις κλαδευτικές σας εργασίες. Με την ψαλίδα κλαδέματος θα κόψετε αποτελεσματικά τα λεπτά και μέτρια κλαδιά.

Με το μικρό αλυσοπρίονο μπαταρίας θα κλαδέψετε τα μεγαλύτερα και πιο χοντρά κλαδιά, που δεν μπορεί να κλαδέψει η ψαλίδα. Έτσι, θα έχετε ένα ολοκληρωμένο σετ για τις κλαδευτικές σας εργασίες!

Ώρα να Επιλέξετε!

Μήπως ήρθε η ώρα να επιλέξετε, από τη λίστα με τις ψαλίδες κλαδέματος, το κλαδευτικό που θα καλύψει τις ανάγκες σας; Αν ναι, δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα από το κατάστημά μας. Το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας δώσει και επιπλέον συμβουλές για να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Διαφορετικά, μπορείτε να μπείτε στο e-shop μας και να κάνετε από εκεί την παραγγελία σας, βλέποντας και τα υπόλοιπα προϊόντα μας. Μην καθυστερείτε! Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τα αγαπημένα σας δέντρα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.