Που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλυστικό νερού

Πιθανότατα πολλοί αναρωτιέστε πως να καθαρίσετε τις εσοχές στα πατώματα, τους δύσκολους λεκέδες στο αυτοκίνητο ή στα μάρμαρα. Την απάντηση έρχεται να τη δώσει το πλυστικό νερού. Με την πίεση που διαθέτει το πλυστικό νερού, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να καθαρίσετε περισσότερες επιφάνειες απ’ όσες νομίζατε.

Σίγουρα θα θέλετε να ξαναδείτε το αστραφτερό χρώμα σε διάφορες επιφάνειες και αντικείμενα. Στο παρόν άρθρο θα σας ενημερώσουμε που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλυστικό νερού, αυτό το θαυματουργό εργαλείο καθαρισμού.

1. Αυτοκίνητο

Είτε έχετε ένα αυτοκίνητο πόλης είτε ένα τζιπ, το πλυστικό νερού είναι ιδανικό να απομακρύνει κάθε ίχνος βρομιάς. Ειδικά σε περίπτωση που έχετε τζιπ και κάνετε εξορμήσεις στα βουνά, το πλυστικό νερού είναι απαραίτητο.

Μπορεί να απομακρύνει τη λάσπη και τη βρομιά ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως τα τάσια στις ρόδες. Έτσι, θα γλιτώσετε και χρήματα από το πλυντήριο αυτοκινήτων!

2. Έπιπλα εξωτερικού χώρου

Αν έχετε βεράντα σίγουρα καθαρίζετε συνέχεια τα έπιπλά της, συνήθως όχι αποτελεσματικά, καθώς από τον ήλιο πολλές φορές η βρομιά ξεραίνεται και δεν φεύγει εύκολα. Τραπέζια, καρέκλες, γλάστρες και άλλα διακοσμητικά τείνουν να χρειάζονται περισσότερη επιμονή στον καθαρισμό τους. Με το πλυστικό νερού, με ένα πέρασμα κάθε ίχνος βρομιάς θα εξαφανιστεί και θα αποκτήσουν ξανά την λαμπερή τους όψη.

Πλύσιμο Αυτοκινήτου
Πλύσιμο Επίπλων Εξωτερικού Χώρου

3. Μάρμαρο

Τα μάρμαρα λερώνονται πολύ εύκολα και χάνουν την πολυτελή όψη τους. Είτε πρόκειται για διακοσμητικά μάρμαρα στο σπίτι, είτε για μάρμαρα σε μνήματα, το καθάρισμα είναι μια δύσκολη και κουραστική διαδικασία. Με το πλυστικό νερού μπορείτε πολύ εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να τα καθαρίσετε. Έτσι, σύντομα θα δείτε ξανά τη λάμψη και την πολυτελή εμφάνισή τους και θα τα θαυμάζετε.

4. Γρίλιες παραθύρων

Είτε έχετε παλιά ξύλινα παντζούρια είτε εξώφυλλα αλουμινίου, όλα έχουν μικρές ή μεγαλύτερες γρίλιες όπου εγκλωβίζεται σκόνη και άλλα σωματίδια. Η απομάκρυνσή τους δεν είναι τόσο εύκολη με τον απλό χειροκίνητο τρόπο. Τρώει πολύ χρόνο και γίνεται πολύ κουραστική διαδικασία. Με το πλυστικό νερού μπορείτε άμεσα, με ένα πέρασμα να απομακρύνετε σκόνη και σωματίδια του αέρα και να επαναφέρετε τη λάμψη τους.

5. Εσοχές παραθύρων

Όλοι έχουμε κάτσει με τις ώρες και με μια οδοντόβουρτσα στο χέρι να προσπαθούμε να καθαρίσουμε τις εσοχές κάτω από τα συρόμενα παράθυρα και εξώφυλλα. Το πλυστικό νερού δίνει τέλος σε αυτή την κουραστική και επίπονη για μέση και γόνατα διαδικασία. Με την πίεσή του μπορεί να απομακρύνει κάθε ίχνος βρομιάς αμέσως, με ένα μόνο πέρασμα!

6. Γωνίες σε σκάλες και διαδρόμους

Σίγουρα όσο και να προσπαθούμε με τη σφουγγαρίστρα, γωνίες στη σκάλα ή και στους διαδρόμους δεν καθαρίζονται τόσο αποτελεσματικά. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι φαίνεται άσχημα στο μάτι. Για να μη παιδεύεστε με βούρτσες, σκυμμένοι με τις ώρες για να τις καθαρίσετε, το πλυστικό νερού θα σας σώσει! Μέσα σε λίγα λεπτά, κάθε γωνία θα έχει αστράψει.

7. Κάδοι απορριμμάτων

Οι κάδοι απορριμμάτων αποτελούν εστία μικροβίων που χρειάζεται συχνά καθάρισμα. Ειδικά όταν έχουν στάξει υγρά από τα σκουπίδια μέσα και έχουν ξεραθεί, πέρα από το ότι βρομίζουν τον κάδο, δημιουργούν και δυσοσμία. Είναι απόλυτα λογικό να σιχαίνεστε να το καθαρίσετε με τα χέρια, ακόμα και με γάντια. Το πλυστικό νερού μπορεί να τον καθαρίσει αποτελεσματικά και να σας βγάλει από το δίλημμα να τον πετάξετε ή να τον καθαρίσετε. Σύντομα και εύκολα θα δείτε τον κάδο σας σαν καινούριο.

8. Προετοιμασία για βάψιμο

Ίσως να μη το περιμένατε, αλλά ναι! Το πλυστικό νερού είναι ιδανικό να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τους τοίχους πριν το βάψιμο. Ο τοίχος μπορεί να λερωθεί από τη σκόνη, τα έπιπλα που τον ακουμπούν, τον καπνό του τσιγάρου και πολλά άλλα. Πριν τον βάψετε, για να μην αναγκαστείτε να τον περάσετε περισσότερα χέρια, καλύτερα να τον καθαρίσετε. Για να μη καθυστερείτε με το πλύσιμο, το πλυστικό νερού σε λιγότερο χρόνο θα έχει τελειώσει αυτή τη δουλειά.

Πλυστικό νερού Nagea

Για όλες αυτές τις χρήσεις αλλά και πολλές άλλες, το πλυστικό νερού της Nagea Tools είναι ιδανικό. Με την πίεση και τη μεγάλη ροή που διαθέτει, μπορεί να ανταποκριθεί τέλεια στις ανάγκες του σπιτιού σας.

Για κάθε χρήση γεμίστε το δοχείο απορρυπαντικού με το απορρυπαντικό σας, για αποτελεσματικό καθαρισμό και απολύμανση, όποιας επιφάνειας σκοπεύετε να καθαρίσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.